0.00 0

Grozs ir tukšs.

Izpārdošana!

Ecovacs WINBOT 950 logu tīrītājs robots

299.00Līzinga kalkulators

  • Prece nav pieejama
  • Bezmaksas piegāde 1-3 darba dienās

Nav noliktavā

Pieteikties profesionālai konsultācijai Salīdzināt EAN kods: 6970135030149 SKU: 198492

Logu tīrīšanas robots WINBOT 950 ir aprīkots ar bezrāmju logu noteikšanas sistēmu, lai Jūs varētu tīrīt stikla durvis, margas un dušas kabīnes bez liekiem apgrūtinājumiem. Ierīce WINBOT 950 ir logu tīrīšanas teicamas kvalitātes risinājums. Izmantojot SMART DRIVE tīrīšanas sistēmu un spēju manevrēt stūros, ierīce WINBOT 950 ir perfekts logu tīrīšanas sabiedrotais, pasargājot Jūs no kāpnēm. WINBOT 950 ir viegli lietot, Jums atliek vien uzsmidzināt tīrīšanas šķidrumu uz mīkstās virsmas, novietot robotu uz loga un nospiest sākuma pogu. Tas ir tik vienkārši! Tagad Jūs varat atpūsties un atslābināties, kamēr robotam tiek atļauts darīt darbu Jūsu vietā! Komplektā ietilpst arī tālvadības pults, kas ļauj likt robotam komandu, kad Jūs vēlaties. Četru līmeņu tīrīšana maksimālai efektivitātei! Vienīgā lieta, ko dara Winbot 950 ir tīra logus, padarot tos tīrus un spīdīgus. Robotu logu tīrītājs dos Jums pilnīgi skaidru skatu pa logu bez laika izšķērdēšanas!

Specifikācija

  • Pielietojums
    Bezrāmju logiem Visiem platību logiem > 5 mm
  • Robota tips
    Ar vadu
  • Kontrole
    Tālvadības pults
  • Baterijas tips
    Li-Ion
  • Minimmālā tīrīšanas platība
    50 x 50 cm
  • Izmēri
    24.7 x 24.6 x 11.5 cm
  • Paziņo par darba pabeigšanu ar balsi
  • Darbības laiks ar pilnu uzlādi
    līdz 15 min
  • Uzlādes laiks
  • Akumulatora tilpums
  • Vada garums
    5.0 m
  • Skaļuma līmenis
    64 dBA
  • Svars
    2.3 kg
Ecovacs WINBOT 950

Uzlabotas tehnoloģijas efektīvai loga tīrīšanai

Izmantojot uzlaboto logu tīrīšanas un SMART DRIVE tehnoloģiju, ierīce WINBOT 950 var tīrīt automātiski, efektīvi un pilnīgi, atbrīvojot rokas no garlaicīgiem darbiem. Izmantojot kvadrātveida korpusu un SMART DRIVE tehnoloģiju, stūru un malu tīrīšana nesagādā nekādas problēmas.

Ecovacs WINBOT 950

SMART DRIVE augstas efektivitātes tīrīšanai

Ierīce WINBOT 950 pielāgo patentēto SMART DRIVE sistēmu, kas nodrošina spēju izmantot ierīci WINBOT 950 griešanai par 90 grādiem, atstājot tīrīšanas paliktni nekustīgu. Tādēļ ierīce WINBOT 950 var viegli pārvietoties pa logu, izvēloties efektīvāko tīrīšanas ceļu. Tas lieliski uzlabo tīrīšanas efektivitāti un pārklājumu!

Četru posmu tīrīšanas sistēma logu tīrīšanai bez piepūles

Izmantojot pilnvērtīgu četru posmu tīrīšanas sistēmu, ierīce WINBOT 950 tīra un noslauka visos virzienos. Tas palīdz pilnībā uzklāt tīrīšanas līdzekli un atstāt logus bez švīkām un mirdzošus.

Ecovacs WINBOT 950

Spēj tīrīt dažāda veida logus

Ierīcei WINBOT 950 ir inovatīvas funkcijas un uzlabota tehnoloģija, lai ar vienu pogas spiedienu ātri panāktu mirdzoši tīrus logus. Apbrīnojamā tā vada un četru posmu tīrīšanas procesa pieejamība nozīmē, ka tas viegli notīra daudzu veidu logus.

Ecovacs WINBOT 950

5 m attālums, lai sasniegtu jums nepieejamās vietas

Pateicoties 5 m (16 pēdu) pagarinātājam un drošības kabelim, ierīce WINBOT 950 var tīrīt pat lielākos logus. Jūsu drošība ir pats svarīgākais, tāpēc atsēdieties krēslā un ļaujiet ierīcei WINBOT tīrīt logus.

Ecovacs WINBOT 950

Drošs lielākai daļai stikla virsmu

Klusais piesūkšanās ventilators notur ierīci WINBOT 950 pie stikla, garantējot iespēju droši tīrīt lielāko daļu stikla virsmas, ietverot matētas, kolāžas un vitrāžas virsmas.

Ātra, pilnvērtīga robotizēta tīrīšana

Patentētā SMART DRIVE sistēma un četru posmu tīrīšanas sistēma nodrošina ātru un pilnīgu tīrīšanu.

Nepārtraukta jauda nepārtrauktam nostiprinājumam

Ja tiek pārtraukta ierīces WINBOT strāvas padeve, robotam ir iebūvēts rezerves akumulators, kas darbojas ilgāk par 15 minūtēm, kuru laikā problēmu iespējams novērst.

Aprīkota ar nokrišanas drošības sistēmu

Kaut arī ir maz ticams, ka ierīce WINBOT 950 nokritīs no loga, tā joprojām ir aprīkota ar drošības piesūcekni un saiti, kas spēj novērst kritienu, pat ja ierīce WINBOT atdalās no stikla.

Ecovacs WINBOT 950

Zina savas robežas, garantē tīrīšanas drošību

Malu noteikšanas tehnoloģija ir WINBOT standarta aprīkojumā, tāpēc neatkarīgi no tā, vai logam ir rāmji vai nav rāmju, ierīce automātiski zina, kā izvairīties no malu pārsniegšanas. Tas ir īpaši noderīgi spoguļiem un stiklotām balustrādēm.

Ecovacs WINBOT 950

Jaudīgs sūkšanas ventilators pilnvērtīgai tīrīšanai

Ierīces WINBOT uzlabotais sūkšanas ventilators kalpo diviem mērķiem — galvenais ir droša ierīces WINBOT 950 noturēšana pie stikla. Papildus jaudīgāka sūkšana nozīmē stingrāku slaucīšanu ar tīrīšanas drānu un līdz ar to labāku logu tīrību.

Parocīga tālvadības pults

Izmantojot ērto tālvadības pulti, ierīci WINBOT var lietot un vadīt no jebkuras vietas. Atbilstoši savām vajadzībām sāciet, apturiet, pauzējiet vai mainiet virzienu, nospiežot pogu.

Ecovacs WINBOT 950

Pabeidz sākumpunktā, lai būtu vieglāk noņemt

Ierīce WINBOT zina, kad ir pabeidzis tīrīšanu un jūsu ērtībām (un drošai noņemšanai) atgriežas sākumpunktā, kur to var satvert un noņemt no stikla.

Ecovacs WINBOT 950

Nekad nepalaidiet garām ziņojumus ar audio un vizuāliem brīdinājumiem

Kad ierīcei W950 nepieciešams sazināties, tā izmanto vizuālus un audio brīdinājumus, lai pievērstu uzmanību un paziņotu iemeslu. Tas nozīmē, ka vienmēr varat novērsties un darīt citas lietas, kamēr logi tiek padarīti mirdzoši.

Ecovacs WINBOT 950

Klusa tīrīšana

Ierīce WINBOT tīra ar trokšņu līmeni, kas ir mazāks par lielāko daļu putekļsūcēju, tāpēc jūs bez traucējumiem varat turpināt iesākto.