0.00 0

Grozs ir tukšs.

Izpārdošana!

Akumulatora motorzāģis Husqvarna 225i ar akumulatoru 40-B140 un lādētāju 40-C80

379.00Līzinga kalkulators

Akumulatora motorzāģis Husqvarna 225i nodrošina lielu griešanas jaudu ar mazāku troksni salīdzinājumā ar benzīna motorzāģi, bez degvielas izgarojumiem vai tiešas CO2 emisijas. Lieliski piemērots ātrai un vienkāršai apgriešanai, mazu koku gāšanai un malkas zāģēšanai jūsu mājas dārzā. Viegls, slaids un labi līdzsvarots, šis akumulatora motorzāģis ir ļoti viegli lietojams un tā dizains, griešanas veiktspēja un izturība ir izcila. Aprīkots ar mūsu atjaunināto digitālo lietotāja interfeisu, inerces ķēdes bremzi un ar ķēdes spriegotāju bez instrumentiem. Komplektā ietilpst akumulators 40-B140 un lādētājs 40-C80.

  • Ir noliktavā
  • Bezmaksas piegāde 1-3 darba dienās
Pieteikties profesionālai konsultācijai
Ar akumulatoru un lādētāju
Salīdzināt EAN kods: 7392930762527 SKU: 970547506

Specifikācija

  • Cilindra darba tilpuma ekvivalents
    25сm³ ekv.
  • Ķēdes ātrums
    12 m/s
  • Svars bez sliedes, ķēdes un akumulatora
    3.1 kg
  • Ķēdes solis
    3/8" mini
  • Sliedes garums
    14 collas
  • Ieteicamais sliedes garums
    12 - 14 collas
  • Priekšējā roktura ekvivalents vibrācijas līmenis
    12 m/s
  • Aizmugurējā roktura ekvivalents vibrācijas līmenis
    3.9 m/s²
  • Korpusa materiāls
    Kompozīta
  • Bezsuku motors
  • IP aizsardzības klase
  • Bluetooth savienojums ar lietotni

Funkcijas

Husqvarna-225i

Bezsuku dzinējs

Bezkontaktu motors augstākai efektivitātei, ilgākam darbmūžam un retākai apkopei salīdzinājumā ar kontaktu motoru. Tā kā tam nav suku, tiek novērsta berze, netiek zaudēta enerģija, un motors darbības laikā ir vēsāks. Tādējādi arī nav nepieciešams veikt apkopi vai nomainīt nodilušas sukas, un jūs varat izbaudīt uzlabotu veiktspēju un lielāku griezes momentu.

Husqvarna-225i

Inerces ķēdes bremze

Atsitiena gadījumā efektīvā ar inerci aktivizējamā ķēdes bremze nekavējoties aptur ķēdi, lai samazinātu traumu risku.

Husqvarna 225i

Horizontāli novietojams akumulators

Akumulators ir horizontāli ievietots ierīcē, lai mazinātu risku, ka akumulatora nodalījumā varētu iekļūt netīrumi, ūdens, skaidas un putekļi, kas izraisa problēmas ar savienotāju. Tas arī uzlabo svara sadalījumu un instrumenta līdzsvaru, padarot to lietotājam draudzīgāku un ērtāk manevrējamu. Korpusa konstrukcija ievietošanai no sāniem nodrošina arī augstu elastības pakāpi, jo tā ļauj izmantot dažādu izmēru akumulatora blokus.

Husqvarna 225i

Visiem viena akumulatoru sistēma

Husqvarna elastīgā 36 V sistēma BLi-X nodrošina akumulatora jaudu visam, sākot ar viegliem un sarežģītiem piemājas darbiem un beidzot ar profesionālu lietojumu. Vienu akumulatoru var izmantot vairākiem darbarīkiem. Plašais izvēles iespēju klāsts – no viegliem, integrētiem akumulatoriem līdz mugursomas tipa akumulatoriem – ļauj viegli atrast pielāgotu, jaudīgu risinājumu, kas izcili atbilst veicamajam uzdevumam. Visiem akumulatoriem ir augsta veiktspēja, tie ir paredzēti ilgstošai lietošanai, un tos var atkārtoti uzlādēt un ātri apmainīt nepārtrauktai lietošanai.

Husqvarna 225i

Klusa darbība

Zemais trokšņa līmenis rada patīkamu darba vidi un minimālus traucējumus apkārtējiem.

Husqvarna 225i

Zems oglekļa emisiju līmenis

Izvēloties šo produktu, varat būt drošs, ka tas izmantošanas laikā rada mazāk izmešus, nekā tradicionālie ar degvielu darbināmie produkti. Šis akumulatora produkts izmantošanas laikā nerada CO2, bet tomēr nodrošina jaudu un kvalitāti, ko varat sagaidīt no Husqvarna produkta. Tomēr ir svarīgi atcerēties, ka CO2 emisijas veidojas citos produkta dzīves cikla posmos, piem., ražošanas, uzlādes laikā un utilizēšanas procesā darbmūža noslēgumā.

Husqvarna 225i

Lietotājam draudzīga tastatūra

Pateicoties lietotājam draudzīgajam displejam, jūs varat optimizēt produkta veiktspēju, vienkārši nospiežot pogu. Aprīkots ar LED indikatoriem, kas parāda akumulatora statusu, izturīgām, cietām augšējām pogām uzlabotai vadībai un savE™ funkciju ilgākam darbības laikam.

Husqvarna 225i

Ērta cilpa pakarināšanai

Ērta cilpa pakarināšanai un glabāšanai pie sienas šaurās vietās.

Husqvarna 225i

Viegla un ergonomiska konstrukcija

Kompakta, viegla konstrukcija ērtai, ergonomiskai lietošanai un mazākai slodzei uz ķermeni.

Husqvarna 225i

Automātiska izslēgšanās

Produkts automātiski izslēdzas, ja netiek lietots, tādējādi pagarinot akumulatora darbības laiku un samazinot traumu risku.

Husqvarna 225i

Paceļamais bākas vāciņš

Ķēdes eļļas uzpildi atvieglo paceļams tvertnes vāciņš, kuru ir viegli satvert un atvērt pat ar cimdiem. Tas novērš vāciņa pazaudēšanas risku, jo tas vienmēr ir piestiprināts motorzāģim.

Husqvarna 225i

Roku aizsargs

Roku aizsarga konstrukcija nodrošina pārredzamāku skatu uz zāģa sliedes iemavu un uzlabotu vadību.