0.00 0

Grozs ir tukšs.

Izpārdošana!

Akumulatora motorzāģis Husqvarna 240i​ bez akumulatora un lādētāja

299.00Līzinga kalkulators

Akumulatora motorzāģis Husqvarna 240i nodrošina lielu jaudu un ērtu lietošanu. Darbu var veikt ērti un ergonomiski kompaktās, vieglās konstrukcijas dēļ. Sagatavojot malku vai zāģējot kokus dārzā, tehnoloģija Max Torque nodrošinās uzticamu jaudu un līdz minimumam samazinās risku, ka ķēde iestrēgst koksnē. Lietošanu atvieglo arī ērta tastatūra ar ieslēgšanas/izslēgšanas pogu un labi līdzsvarots zāģa korpuss. Akumulatoru var viegli izņemt, jo tas tiek ievietots zāģī horizontāli, mazinot netīrumu un skaidu iekļūšanas risku akumulatora nodalījumā. 240i ir daļa no Husqvarna 36V sistēmas BLi-X, kas ļauj izmantot vienu akumulatoru vairākiem darbarīkiem. Turklāt ir iespējama ķēdes spriegošana bez darbarīkiem. Komplektā neietilpst akumulators un lādētājs.

  • Ir noliktavā
  • Bezmaksas piegāde 1-3 darba dienās
Pieteikties profesionālai konsultācijai
Bez akumulatora un lādētāja
Salīdzināt EAN kods: 7333377096554 SKU: 970601106

Specifikācija

  • Cilindra darba tilpuma ekvivalents
    40сm³ ekv.
  • Ķēdes ātrums
    12 m/s
  • Svars bez sliedes, ķēdes un akumulatora
    3.5 kg
  • Ķēdes solis
    3/8" mini
  • Sliedes garums
    14 collas
  • Ieteicamais sliedes garums
    12 - 18 collas
  • Priekšējā roktura ekvivalents vibrācijas līmenis
    12 m/s
  • Aizmugurējā roktura ekvivalents vibrācijas līmenis
    3.7 m/s²
  • Korpusa materiāls
    Kompozīta
  • Bezsuku motors
  • IP aizsardzības klase
  • Bluetooth savienojums ar lietotni

Funkcijas

Husqvarna 240i

RevBoost™

Maksimālā griezes momenta tehnoloģija nodrošina uzticamu jaudu neatkarīgi no uzdevuma un samazina risku, ka ķēde koku gāšanas vai zāģēšanas laikā varētu iestrēgt kokā. Izbaudiet izcilu griezumu un vienkāršu lietošanu, pateicoties jaudīgajam akumulatora dzinējam.

Husqvarna 240i

Klusa darbība

Zemais trokšņa līmenis rada patīkamu darba vidi un minimālus traucējumus apkārtējiem.

Husqvarna 240i

Zems oglekļa emisiju līmenis

Izvēloties šo produktu, varat būt drošs, ka tas izmantošanas laikā rada mazāk izmešus, nekā tradicionālie ar degvielu darbināmie produkti. Šis akumulatora produkts izmantošanas laikā nerada CO2, bet tomēr nodrošina jaudu un kvalitāti, ko varat sagaidīt no Husqvarna produkta. Tomēr ir svarīgi atcerēties, ka CO2 emisijas veidojas citos produkta dzīves cikla posmos, piem., ražošanas, uzlādes laikā un utilizēšanas procesā darbmūža noslēgumā.

Husqvarna 240i

Viegla un ergonomiska konstrukcija

Kompakta, viegla konstrukcija ērtai, ergonomiskai lietošanai un mazākai slodzei uz ķermeni.

Husqvarna 240i

Ērta cilpa pakarināšanai

Ērta cilpa pakarināšanai un glabāšanai pie sienas šaurās vietās.

Husqvarna 240i

Bezsuku dzinējs

Bezkontaktu motors augstākai efektivitātei, ilgākam darbmūžam un retākai apkopei salīdzinājumā ar kontaktu motoru. Tā kā tam nav suku, tiek novērsta berze, netiek zaudēta enerģija, un motors darbības laikā ir vēsāks. Tādējādi arī nav nepieciešams veikt apkopi vai nomainīt nodilušas sukas, un jūs varat izbaudīt uzlabotu veiktspēju un lielāku griezes momentu.

Husqvarna 240i

Automātiska izslēgšanās

Produkts automātiski izslēdzas, ja netiek lietots, tādējādi pagarinot akumulatora darbības laiku un samazinot traumu risku.

Husqvarna 240i

Horizontāli novietojams akumulators

Akumulators ir horizontāli ievietots ierīcē, lai mazinātu risku, ka akumulatora nodalījumā varētu iekļūt netīrumi, ūdens, skaidas un putekļi, kas izraisa problēmas ar savienotāju. Tas arī uzlabo svara sadalījumu un instrumenta līdzsvaru, padarot to lietotājam draudzīgāku un ērtāk manevrējamu. Korpusa konstrukcija ievietošanai no sāniem nodrošina arī augstu elastības pakāpi, jo tā ļauj izmantot dažādu izmēru akumulatora blokus.

Husqvarna 240i

Visiem viena akumulatoru sistēma

Husqvarna elastīgā 36 V sistēma BLi-X nodrošina akumulatora jaudu visam, sākot ar viegliem un sarežģītiem piemājas darbiem un beidzot ar profesionālu lietojumu. Vienu akumulatoru var izmantot vairākiem darbarīkiem. Plašais izvēles iespēju klāsts – no viegliem, integrētiem akumulatoriem līdz mugursomas tipa akumulatoriem – ļauj viegli atrast pielāgotu, jaudīgu risinājumu, kas izcili atbilst veicamajam uzdevumam. Visiem akumulatoriem ir augsta veiktspēja, tie ir paredzēti ilgstošai lietošanai, un tos var atkārtoti uzlādēt un ātri apmainīt nepārtrauktai lietošanai.

Husqvarna 240i

User friendly keypad

We have thoughtfully designed our products with an easy to operate and use intuitive keypad. Ensuring you can optimise your time and the performance of your product with the simple touch of a button. Equipped with LED indicators showing battery status. Save e function for longer runtime.