0.00 0

Grozs ir tukšs.

Gardena ES 500 sūnu grābeklis

209.99Līzinga kalkulators

  • Ir noliktavā
  • Bezmaksas piegāde 1-3 darba dienās
Pieteikties profesionālai konsultācijai
Produkta Nr. 4066-20
Salīdzināt EAN kods: 4078500406604 SKU: 901060701

Ar GARDENA elektrisko zāliena sūnu grābekli ES 500 jūs varat viegli un saudzīgi attīrīt zālienu no sūnām un siena, novērst zāles pāraugšanu un uzlabot gaisa, ūdens un barības vielu uzsūkšanos zālienā. Rūdīta, nerūsējošā tērauda atsperes ar zema nodiluma pakāpi, efektīvi nogrābs zālienu un noņems sienu, nezāles un sūnu. Ja nodilst nerūsējošā tērauda atsperes, tās var viegli nomainīt un noregulēt. Pateicoties jaudīgajam PowerPlus dzinējam, jūs varat jebkurā laikā bez pārtraukumiem un problēmām strādāt ar zāliena sūnu grābekli. Lielie riteņi ar īpašo protektoru atvieglo vadāmību un tiem ir laba saķere ar zālienu. Patīkamākai stumšanai, rokturis ir aprīkots ar ērtu slēdzi. Lai to vieglāk nogādāt uz pļaušanas vietu, tam ir pieejama transportēšanas pozīcija, kad asmeņi tiek vienkārši un ātri ielocīt. Praktiskais pielietojums: ātri noņemams rokturis, kompaktākai uzglabāšanai un vieglākai transportēšanai. Padoms: Zālienu var grābt visu gadu, ik pēc 2 vai 3 pļaušanas reizēm.

Specifikācija

  • Darba platums
    39 cm
  • Savācējgrozs
    Papildus aprīkojums
  • Jauda
    0.5 kW

Droša stumšana

Lai bez problēmām to stumtu pa trotuāru vai āra flīzēm, šim nolūkam ir pieejama transportēšanas pozīcija, kas ļauj asmeņus viegli un ātri uzlocīt.

Gardena ES 500

Jaudīgs PowerPlus motors

Pateicoties jaudīgajam motoram PowerPlus, elektrisko zāliena sūnu grābekli var palaist bez liekām problēmām un tiek garantēts efektīvs darbs bez pārtraukumiem. Tas kustas gandrīz pats, to tikai vajag vadīt.

Gardena ES 500

Efektīvs un produktīvs darbs

Rūdīta, nerūsējošā tērauda atsperes ar zema nodiluma pakāpi efektīvi noņems no zāliena sūnu un vecās zāles paliekas. Atsperes var viegli un atsevišķi nomainīt.

Gardena ES 500

Vienkārša darbība

Pateicoties ergonomiskas formas rokturim, sūnu grābekli var viegli stumt.

Gardena ES 500

Kompakts

Kompaktais zāliena sūnu grābeklis ir ideāli piemērots, lai padarītu darbu viegli un bez piepūles, kas neprasa daudz vietas un ir ērts transportēšanai un glabāšanai.