0.00 0

Grozs ir tukšs.

Izpārdošana!

Robotizētais zāles pļāvējs Husqvarna Automower 405X

1949.00Līzinga kalkulators

Husqvarna Automower® 405X – ir uzticams, augstas veiktspējas, X-line sērijas modelis, kas ir piemērots mazākiem zālieniem. Tas spēj uzturēt nopļautus sarežģītus zālienus, platībās līdz 600 m2, turklāt tas ir aprīkots ar sistemātiskās pļaušanas funkciju šaurām ejām vai koridoriem, un spēj strādāt slīpumos līdz 40%. Tā lietošana ir ļoti viegla pateicoties elektriskajai augstuma regulēšanai, TargetHeight (vēlamā zāles garuma) funkcijai, sala un laikapstākļu sensoram. Viegli tīrāms un mazgājams ar dārza šļūteni. Kā mūsu premium X-line sērijas modelis, tas ir arī aprīkots ar Automower® Connect, ar GPS izsekošanu zādzības gadījumā, un GPS atbalstītu navigāciju, lai jūs varētu pilnībā kontrolēt savu pļāvēju, neatkarīgi no jūsu atrašanās vietas. Tam ir arī X-line sērijai piemītošās LED gaismas, priekšējais bamperis un īpaši krāsotas riteņu uzlikas. Turklāt tā programmatūras atjaunošana notiek pa gaisu, izmantojot FOTA (automātiskie programmatūras atjauninājumi pa gaisu) funkciju.
SIA VASARA.LV veic robotizēto zāles pļāvēju Automower uzstādīšanu, garantijas un pēcgarantijas apkalpošanu, kā arī ziemas apkopi.

  • Ir noliktavā
  • Bezmaksas piegāde 1-3 darba dienās
Pieteikties profesionālai konsultācijai Salīdzināt SKU: 970456211

Specifikācija

  • Pļaušanas platība
    600 m² max ±20%
  • Maksimālais slīpums darbības teritorijā
    40% / 22°
  • Maksimālais slīpums pie ierobežojošā vada
    15% / 8.5°
  • Virzošie vadi
    1
  • Attālinātas startēšanas punkti
    3
  • Garantētais trokšņa līmenis
    61 dB(A)
  • Pļaušanas augstums, min-max
    20-50 mm
  • Vidējais enerģijas patēriņš mēnesī pie maks.noslodzes
    kWh
  • Pļaušanas mehānisms
    3 brīvi naži
  • Nažu aizsargdisks
  • Taimeris
  • Laika apstākļu taimeris
  • PIN kods
  • Signalizācija
  • GPS izsekošana zādzības gadījumā
  • GPS asistēta pļaušana
  • Automower® Connect Home
  • Automower® Connect
  • Amazon Alexa un Google Home
  • Ultraklusi piedziņas motori
  • Gumijas bampers priekšā
  • LED lukturi
  • Ultraskaņas sensori
  • Pilnpiedziņa
  • Apvidus riteņi un birstītes
    Papildus aprīkojums
  • Husqvarna Fleet services
    Ja

Funkcijas

Husqvarna Automower 405X

Automower® zonu kontrole ar AIM tehnoloģiju

Automower® Zone Control ļauj viegli izveidot darba zonas ar dažādiem iestatījumiem un pagaidu lieguma zonas. Tas jums sniedz lielāku kontroli pār zālienu, tāpēc varat izmantot dažādus grafikus un pļaušanas augstuma iestatījumus katrai zonai vai neļaut robotizētajam zāles pļāvējam pļaut atlasītajās zonās.

Husqvarna Automower 405X

Automower® Connect lietotne

Izbaudiet tālvadības sniegtās ērtības savā viedtālrunī, izmantojot Husqvarna lietotni Automower® Connect. Jūs varat pārvaldīt un uzraudzīt savu Husqvarna robotizēto zāles pļāvēju, mainīt iestatījumus un viegli saņemt informāciju un padomus perfekti koptam zālienam. Atkarībā no modeļa ir pieejams savienojums ar mobilo tīklu, Wi-Fi un Bluetooth.

Husqvarna Automower 405X

GPS navigācija

GPS navigācija nodrošina pilnīgu dārza karti, veicot vienmērīgu pļaušanu. Sākumā sistēma izveido zāliena karti, tai skaitā robežvada un virzošā vada atrašanās vietas. Pēc tam Husqvarna Automower® atbilstoši pielāgo pļaušanas shēmu, lai nodrošinātu izcilu pļaušanas rezultātu.

Husqvarna Automower 405X

Laikapstākļu taimeris

Pielāgo darbības laiku atbilstoši zāles augšanas tempam, kas nozīmē to, ka Husqvarna Automower® pļaus maksimāli tad, kad zāle strauji augs. Saulainā vai sausā periodā, vai vēlā sezonā, pļāvējs patērēs mazāk laika pļaušanai, kas samazinās gan zāliena, gan pļāvēja nolietošanos.

Husqvarna Automower 405X

Sistemātisks darbības princips, pļaujot šauras ejas

Zāles pļāvēju var iestatīt šaurās ejās automātiski pārslēgt pļaušanas shēmu no brīvi izvēlēta režīma uz sistemātisku. Tas samazina pagriezienu un triecienu skaitu, kas parasti raksturīgi šaurām ejām, tādējādi samazinot riteņu nospiedumu un zāliena nodiluma risku.

Husqvarna Automower 405X

Husqvarna AIM tehnoloģija (Automower® inteliģentā kartēšana)

Husqvarna AIM tehnoloģija izmanto iebūvēto GPS un sensorus, lai radītu virtuālu zāliena karti. Tas arī iespējo atsevišķas Automower® īpašības. Virtuālā karte, kā arī norobežojošie un virzošie vadi ir redzami Automower® Connect lietotnē. Ar AIM tehnoloģiju jūs varat veidot darba zonas ar atšķirīgiem pļaušanas augstumiem un darba grafikiem, vai lieguma zonas, personalizētai zonu kontrolei. Automower® ir redzams reālā laika darbībā, izmantojot Automower® Connect.

Husqvarna Automower 405X

Amazon Alexa un Google Home

Saderīgs ar Amazon Alexa, Google Home un IFTTT ērtai balss vadībai un statusa atjauninājumiem. Tas attiecas uz visiem Husqvarna Automower® modeļiem ar mobilā tīkla vai Wi-Fi savienojumu – tas ļauj jums izpildīt tādas balss komandas kā iedarbināšana, apturēšana un novietošana uzlādes stacijā, iegūt zāles pļāvēja statusa atjauninājumus, vienkārši pajautājot balss asistentam, izmantot to IFTTT un paveikt daudz ko citu. Ar Automower® Connect varat arī integrēt savu robotizēto zāles pļāvēju Gardena Smart System un veikt pļaušanu un laistīšanu kopā.

Husqvarna Automower 405X

Viedie savienojumi ar IFTTT

Izmantojiet viedos savienojumus lietotnē Automower® Connect vai izveidojiet savus uzstādījumus ar IFTTT, lai vēl vairāk integrētu Automower® jūsu viedajā mājā. Varbūt vēlaties zāles pļāvēju novietot uzlādes stacijā, kad jūsu bērni pārnāk mājās no skolas vai laika prognozes uzrāda spēcīgu lietu? Vai pilnībā sinhronizēt atbilstoši laikapstākļiem? IFTTT (“If This, Then That”) ir bezmaksas un viegli izmantojams.

Husqvarna Automower 405X

GPS aizsardzība pret zādzībām

Aprīkots ar GPS izsekošanu, lai sekotu līdzi zāles pļāvēja pašreizējai atrašanās vietai un samazinātu zādzību risku. Paziņojumi uz jūsu ierīci tiks nosūtīti, izmantojot lietotni Automower Connect®, tādējādi jūs vienmēr zināsiet, kur atrodas jūsu zāles pļāvējs.

Husqvarna Automower 405X

Viegla tīrīšana

Robotizētā zāles pļāvēja ārpusi un apakšu var mazgāt ar dārza šļūteni. Augšējo pārsegu un korpusu var noņemt, lai atvieglotu tīrīšanu un aizsniegtu visas vietas.

Husqvarna Automower 405X

Sala sensors

Automātiski pārtrauc pļaušanas grafika iestatījumus salnu gadījumos, lai izvairītos no zāliena bojājumiem.

Husqvarna Automower 405X

Automower® X-Line

Husqvarna Automower® X-Line sērijā ir vispilnīgāk aprīkotie modeļi , radīti tiem, kuri vēlas augstākās klases robotizēto zāles pļāvēju. Aprīkoti ar X-Line īpašību pakotni, ieskaitot Automower® Connect ar GPS izsekošanu, GPS atbalstītu dārza navigāciju, LED gaismām, gumijas bamperi priekšā un X-Line korpusa dizainu.

Husqvarna Automower 405X

Sekundārā zona

Iestatiet sekundāro zonu, ja jūsu zālienam ir divas pļaušanas zonas, kas nav savienotas ar koridoru. Lai izveidotu sekundāro zonu, ir jāuzstāda robežvads un jāizveido sala ap šo zonu. Tiklīdz tā ir iestatīta, manuāli pārvietojiet zāles pļāvēju starp šīm divām zonām, un zāles pļāvējs veiks pļaušanu izvēlēto laiku vai līdz akumulatora izlādei.

Husqvarna Automower 405X

TargetHeight - vēlamā zāles garuma funkcija

TargetHeight - vēlamā zāles garuma funkcija

Husqvarna Automower 405X

FOTA - programmatūra pa gaisu

Vienkārši atjauniniet programmatūru, izmantojot lietotni Automower® Connect, lai iespējotu jaunas funkcijas un atjauninājumus.

Husqvarna Automower 405X

Rewilding Mode

Rewilding Mode režīms ir izveidots tā, lai daba atkal ienāktu jūsu dārzā. Ieslēdzot šo režīmu, tas automātiski piešķir 10% no zālāja atjaunošanas zonai. Automower® atstāj šo teritoriju neskartu tik ilgi, cik vien vēlaties un varat jebkurā laikā mainīt tās izmēru, formu, pārvietot vai noņemt dabas atjaunošanas zonu. Šī iespēja ir pieejama šādos modeļos: 405X, 415X, 430X NERA, 435X AWD un 450X NERA; lietotāji tiks informēti par atjauninājumu, izmantojot lietotni Automower® Connect. Lai izmantotu Rewilding Mode režīmu, 430X NERA un 450X NERA ir nepieciešama robežvada instalācija.

Husqvarna Automower 405X

Ģeosēta

Ja zāles pļāvējs tiek pārvietots ārpus iepriekš noteiktās zonas, jūs saņemat paziņojumu lietotnē, tādējādi samazinot zādzību risku. Vienkārši izmantojiet lietotni Automower® Connect, lai definētu jūsu zāles pļāvēja GeoFence zonu, un jūs vienmēr zināsiet, kur tas atrodas.

Husqvarna Automower 405X

Elektroniski regulējams pļaušanas augstums

Elektriska pļaušanas augstuma regulēšana ļauj ērti iestatīt vēlamo augstumu, izmantojot lietotni Automower® Connect. Iestatījums ir arī pieejams zāles pļāvēja galvenajā izvēlnē.

Husqvarna Automower 405X

Automātiska eju izbraukšana - PATENTĒTA

Husqvarna Automower® automātiski nosaka šauras ejas un atrod ceļu pat caur šaurākajajām ejām. Tas izplānos maršrutu, lai izvairītos no iebraukātu sliežu rašanās.

Husqvarna Automower 405X

Spirālveida pļaušana

Punktveida un spirālveida pļaušanas režīmu var aktivizēt efektīvai pļaušanai zonās ar garu zāli. Kad ir aktivizēta spirālveida pļaušanas funkcija, nažu diska sensori nosaka apgabalu ar garāko zāli, un automātiski pārslēdzas uz sistemātisko spirālveida pļaušanu. Punktveida pļaušana ir režīms ātrai ierobežota apgabala pļaušanai, kur ir garāka zāle. Šī funkcija ir īpaši noderīga, piemēram, apgabaliem zem dārza mēbelēm, kuras ir pārvietotas. Novietojiet zāles pļāvēju vajadzīgajā vietā un izvēlieties punktveida pļaušanas režīmu. Zāles pļāvējs pārvietojas pa spirālveida trajektoriju un, kad tas ir pabeidzis laukuma pļaušanu, atsāk darbību automātiskajā režīmā.

Husqvarna Automower 405X

Punktveida pļaušana

Īpašs režīms, kas ātri nopļauj garāku zāli mazākā laukumā. Šī funkcija ir īpaši noderīga laukumos, kas atrodas zem, piemēram, dārza mēbelēm, kad tās ir pārvietotas. Novietojiet pļāvēju vēlamajā vietā un iestatiet "Punkta pļaušanu". Pļāvējs pļaus ciešā spirālveida kustībā līdz garākā zāle būs nopļauta, pēc tam tas pārslēgsies uz automātisko režīmu.

Husqvarna Automower 405X

Attālinātās startēšanās punkti x3

Vienmērīgs pļaušanas rezultāts visā zālienā, pateicoties iespējai sākt pļaušanu trīs dažādās attālās vietās pa virzošo vadu no uzlādes stacijas. Jo lielāka zāles platība, jo labāk un svarīgāk, lai būtu vairāki sākuma punkti.

Husqvarna Automower 405X

Zems oglekļa emisiju līmenis

Izvēloties šo produktu, varat būt drošs, ka tas izmantošanas laikā rada mazāk izmešus, nekā tradicionālie ar degvielu darbināmie produkti. Šis akumulatora produkts izmantošanas laikā nerada CO2, bet tomēr nodrošina jaudu un kvalitāti, ko varat sagaidīt no Husqvarna produkta. Tomēr ir svarīgi atcerēties, ka CO2 emisijas veidojas citos produkta dzīves cikla posmos, piem., ražošanas, uzlādes laikā un utilizēšanas procesā darbmūža noslēgumā.